1: Makkara tulee juuston päälle.
2: Kaikki leikkeleet lasketaan makkaraksi.
3: Jos leipää lämmitetään, juusto laitetaan poikkeuksellisesti makkaran päälle kuorrutteena
4: Jos leipää ei lämmitetä juuston sulamispisteeseen asti, tai jos leipä on valmiiksi lämmin, juusto menee kuitenkin makkaran alle
5: Levitteitä kuten sulatejuusto laitetaan poikkeuksellisesti aina suoraan joko leivän päälle tai voin päälle.
6: Voi tulee aina alimmainsena, eli leivän päälle, jonka jälkeen tulee levite, juusto, makkara ja sitten vihannekset.
7: Miehet eivät laita vihanneksia leivän päälle.
8: Jos mies kuitenkin laittaisi vihanneksia leivän päälle, tai jos joku toinen taho on miehen voileivän päälle laittanut vihanneksia, laskettakoon vihannekset makkaraksi.
9: Mausteet laitetaan aina viimeisenä päälle niin että ne tulee päällimäisenä leivälle.
10: Makkaraksi lasketut vihannekset menee ylimmäiselle kerrokselle paitsi jos siihen laitetaan mausteita jolloin ne menevät mausteiden alle.
11: Suolakurkku lasketaan mausteeksi mutta kuitenkin niin että toiset mausteet menevät sen päälle.